Rigtig-Mad.dk

Opskrifter, Mad og livretter for alle

Rigtig-Mad.dk - Opskrifter, Mad og livretter for alle

Svensk pølseret

Opskrift svensk pølseret til 8 personer.

Hovedret, svensk pølseret til 8 personer.

1600 g kogte kartofler.

1,2 kg pølser.

2 løg (ca. 75 g).

20 g smør.

6 tsk paprika.

2 dåse koncentreret tomatpuré (ca. 70 g).

4 dl mælk.

1 dl madlavningsfløde.

1 tsk groft salt.

frisk kværnet sort peber.

Pynt til den svenske pølseret.

klippet purløg.

Skær kartofler og pølser i skiver eller stykker. Skræl løgene og hak dem. Lad smør blive gyldent i en pande og svits løgene i ca. 1 min. Tilsæt paprika og pølse stykker og lad det svitse med i ca. 3 min. Skru ned til lav varme og tilsæt kartofler, tomatpuré og de øvrige ingredienser. Lad retten simre i ca. 10 min. eller til retten er godt varm. Pynt den Svenske pølse ret med klippet purløg og server den straks herefter. God appetit.