Rigtig-Mad.dk

Opskrifter, Mad og livretter for alle

Rigtig-Mad.dk - Opskrifter, Mad og livretter for alle

Smørrebrød med leverpostej

Smørrebrød med leverpostej.

Ingredienser:

Rugbrød, gerne groft fra bageren.

Leverpostej.

Bacon.

Smør.

Drueagurk.

Spire.

Værktøj:

Snegle ring i metal i en passende størelse, jeg har på billederne brugt en 5 cm ring. snegleringe kan købes i alle isenkram butikker pris ca 20,00 kr. jeg har købt et sæt i Ikea med 3 ringe til 19 kr.

Vejledning: 

Når man laver smørrebrød som finger food skal man være klar over at der vil være meget spild. Spild kan bruges til en god gang biksemad og brødet til øllebrød.

Det er vigtigt at smøre finger food (Smørrebrød) så tæt på servering som muligt max. 3 timer før servering.

Udstik rugbrød og smør brødet med et tyndt lag smør.

Skær leverpostejen i hånskåret skiver og udstik stegen så den passer til rugbrødet vigtigt ingen skorpe.

Bacon skal være stegt i olie så det bliver rundt og passer til jeres finger food.

Læg bacon ovenpå levepostej.

Pynt din finger food som nu er klar til servering.