Rigtig-Mad.dk

Opskrifter, Mad og livretter for alle

Rigtig-Mad.dk - Opskrifter, Mad og livretter for alle

Sandkage

Opskrift på sandkage til 25 personer.

Sandkage opskrift.

300  g blødt smør.

620 g sukker (ca. 6 dl).

5 æg.

560 g hvedemel.

5 tsk bagepulver.

5 tsk vaniljesukker.

2  dl Creme Fraice.

0,3 liter mælk.

Husk at smøre formen til Sandkagen.

Bagetid: Ca. 50 min. ved 175°.

Pisk smør og sukker sammen, til det smuldrer. Pisk æggene i ét ad gangen. Rør dejen, til den bliver luftig. Bland mel, bagepulver og vaniljesukker. Vend det (drysset gennem en sigte) i smørblandingen, skiftevis med kvark og mælk. Smør sandkage forme godt (a ca. 1½ liter). Fordel dejen i forme og bag sandkagerne midt i ovnen. Lad kagerne køle af i formene i ca. 10 min. Vend sandkagerne ud og lad dem køle helt af.

Så er sandkagen klar til at spise, skær den i 25 skiver.

Tag: