Rigtig-Mad.dk

Opskrifter, Mad og livretter for alle

Rigtig-Mad.dk - Opskrifter, Mad og livretter for alle

Pantique rugbrød (Jul)

Grund opskrift:

  • 4000 g Pantique mix
  • 2000 g rugmel
  • 2000 g rugsigtemel
  • 200 g Lynsur
  • 140 g gær
  • 5500 vand (+/-)

 

Iblødsætning:

  •   900 g forkogte durumkerner
  •   900 g hvidtøl el. julebryg
  •     25 salt

Iblødsættes til næste dag.

Kerneblanding:

  • 200 g solsikkekerner
  • 200 g hørfrø
  • 200 g rugflager
  • 200 g sesamfrø

Dejtemp:            28 – 30º C

Køretid:            12 min. langsomt

Liggetid:            30 min.

Vægt:                        1000 – 1100 g

Opslåning:            Vendes i kerneblanding og kommes i Alu. 70140

Rasketid:            Ca. 50 – 60 min

Damp:                        Som til rugbrød

Ovn:                        Som til rugbrød

Bagetid:            Ca. 60 min.

.

Category: Brød fra CSM