Rigtig-Mad.dk

Opskrifter, Mad og livretter for alle

Rigtig-Mad.dk - Opskrifter, Mad og livretter for alle

Panino stykker

  • 4000 g hvedemel
  •   400 g Gold Ciaguette
  •   200 g Trennol Specialolie
  •   200 g gær
  •       7 g Gurkemeje
  • 2300 g vand

Dejtemperatur : 26 – 28°C

Æltetid : 4 min. langsomt

: 4 min. hurtigt

Liggetid : 5 min. i opslået virk.

Dejvægt : 90 – 95 g pr. stk.

Rasketid : 40 – 45 min.

Damp : Som normalt til rundstykker

Ovntemperatur : Indsætning 240° C faldende til 200° C

Bagetid : 16 – 18 min.

Andet : Efter liggetiden rulles dejen ned på 6 mm og lægges

over ½ gang, rulles færdig ned på 5,5 mm.

Dejen hviler yderligere 5 min. inden udskæring.

Dejen deles med sporjern i 8 x 8 cm.

Stykkerne kan evt. stryges med vand og drysses med

durumhvede eller revet ost (10 g).

Category: Brød fra CSM