Rigtig-Mad.dk

Opskrifter, Mad og livretter for alle

Rigtig-Mad.dk - Opskrifter, Mad og livretter for alle

Osteboller m/Basilikum

  • 1600 g Hvedemel
  •   200 g Gold Ciaguette
  •   200 g Rugsigtemel
  •   100 g Gær
  • 1000 g Vand ca.

Dejtemperatur : 24 – 26°C

Æltetid : 4 min. langsomt.

: 4 min. hurtigt.

Liggetid : 30 min.

Dejvægt : 2700 g pr. bræk.

Rasketid : 45 – 50 min.

Damp : Som normalt til rundstykker.

Ovntemperatur : Som normalt til rundstykker.

Bagetid : 18 – 20 min.

Andet : Efter liggetiden slåes bollerne normalt op, stryges

med vand, vendes i en blanding af frisk basilikum

og revet ost. Efter rasketiden trykkes med en finger

et hul i midten af bollen og der sprøjtes 10 – 15 g

neutral/pikant smelteost med i hullet.

Category: Brød fra CSM