Rigtig-Mad.dk

Opskrifter, Mad og livretter for alle

Rigtig-Mad.dk - Opskrifter, Mad og livretter for alle

Maratonboller

Ingredienser:

  • 2800 g grahamsmel
  • 2200 g Kronenbrød
  •   480 g hvedemel
  •   280 g Feinback Super
  •   260 g gær
  • 3300 g vand

Frøblanding:

200 g solsikkekerner blandet med 200 g blå birkes.

Fremgangsmåde:

Dejtemperatur: 26-27 ºC

Køretid: 7 min. langsomt + 4 min hurtigt.

Liggetid: 1 x 10 min. + 1 x 15 min. i virk.

Afvejning: 3100 g pr. bræk.

Virkes op efter afvejning.

Opslåning: Efter endt liggetid virkes bollerne op, stryges med vand og

Dyppes i blå birkes / solsikkekerneblandingen

Sættes på netplader 20 stk. pr. plade.

 Rasketid: 45-50 min.

Ovntemperatur: 210º – 220º

Damp: halv mængde af til rundstykker.

Bagetid: 12 -14 min. Træk spjældet de sidste 3 min af bagetiden.

Category: Brød fra CSM