Rigtig-Mad.dk

Opskrifter, Mad og livretter for alle

Rigtig-Mad.dk - Opskrifter, Mad og livretter for alle

Mad ud af huset

VIGTIGE TING NÅR MAN BESTILLER MAD UD AF HUSET

  • Har du i modtaget en ordrebekræftigelse på jeres mad ud af huset
  • Er Leverings addressen hvor fest maden skal leveres rigtig
  • Står der rigtigt klokkeslet på ordre bekræftelse på jeres mad ud af huset
  • Er det den menu som du i ønsker der står på beskæftigelsen
  • Har du i husket at bestille natmad til jeres fest
  • Brugt service fra festen hvornår skal den afleveres
  • Skal maden betales kontant eller overføres inden levering.

Hvad er mad ud af huset

Grill catering leveres som mad ud af huset grill catering dækker over alt til den perfekte grill fest fra store røde bøffer til store stege med eller uden personale til grilningen. Grill catering som mad ud af huset gør at du kan koncentrer dig om din rolle som værten til jeres fest.

Dejlige menuer leveres som mad ud af huset gælder det Forretter – Hovedretter – Desserter – Natmad. Ja kort sagt alt til den perfekte fest og det leveres som mad ud af huset.alt fra Gammeldags grydestegt oksesteg til Gourmet krydret oksemørbrad. ja god appetit med jeres mad ud af huset leveret som en menu.

Julefrokost levere også som mad ud af huset her er der mulighed for at få alt til julebuffeten leveret som mad ud af huset

Nytårsmenu så bliver det ikke nemmer bestil jeres nytårs mad leveret som mad ud af huset typisk en dejlig 4 retters menu som man afhenter hos det valgte køkken og man skal beregne 15 min i køkken til opvarmning af maden så bliver nytår ikke nemmer når den bestilles som mad ud af huset

Bryllups menuer er også noget man ofte bestiller som mad ud af huset, Bryllups menuer kan være alt fra dejligt grill catering til menuer man selv sammensætter men lige meget hvad man ønsker til sit bryllup kan det leveres som mad ud af huset.

Konfirmation er en stor dag for de fleste familie om det gælder den store menu eller et lidt mere simpelt konfirmations tilbud så er en ting sikkert alt leveres som mad ud af huset til konfirmations festen.

Brunch er en morgenmad som leveres til barnedåb fødselsdage ja alle typer morgenfester og ja det leveres også som mad ud af huset normalt er der altid brunch pølser og æg på en brunch men alt anet er ofte forskelligt fra køkken til køkken der levere din mad ud af huset som brunch.

 

Category: DIVERSE