Rigtig-Mad.dk

Opskrifter, Mad og livretter for alle

Rigtig-Mad.dk - Opskrifter, Mad og livretter for alle

Italiensk brød med Waldkorn

Ingredienser:

  • 2500 g Waldkorn
  • 2500 g Hvedemel
  • 2500 g Durumhvede
  •   200 g Gær
  •   170 g Gærcontroller Scan
  •   100 g Salt
  • 5500 g Vand*

Fremgangsmåde:

* Salt tilsættes senere i køretiden

* Tørstofferne, iblødsætning og gær køres sammen med 4500 g vand, efter endt køretid.

(10 + 4 min.) tilsættes yderligere 500 g vand og dejen køres skær, dette gentages yderligere en gang.

Dejtemperatur                        : 27 °C

Køretid                        : 10 min. langsomt

3 – 4 minutter hurtigt

Liggetid                         : 60 min. i plastkasser smurt med olie

Dejvægt                         : 600 g

Opslåning                        : Brødene slås let op, kan evt. vendes i groft durumhvede eller

rugsigtemel.

Rasketid                         : Tørraskes i 60 min.

Afbagning                        : Dampes ved indsætning.

Ovntemperatur ved indsætning 240º – 250º C.

Bages færdig ved ca. 200º C.

Andet                                    : Snittes før indsætning i ovn, sigtes evt. med halvsigtemel,

                                               Brødene kan også vendes med virket op.

 

Category: Brød fra CSM