Rigtig-Mad.dk

Opskrifter, Mad og livretter for alle

Rigtig-Mad.dk - Opskrifter, Mad og livretter for alle

Ciabattabaguette

  • 4500 g Hvedemel
  •   500 g Gold Ciaguette
  •   200 g Gær
  •     30 g Havsalt *
  • 3100 g Vand ca.

*Havsaltet tilsættes det sidste minut af køretiden.

Dejtemperatur : 25 – 26°C

Æltetid : 3 min. langsomt.

: 5 min. hurtigt.

Liggetid : 120 min. i olie smurt plastikkasse.

Dejvægt : 500 g pr. baguette.

Rasketid : 60 min. tørraskes i bageriet.

Damp : Der dampes først efter 2 minutters bagetid. Normal damp.

Ovntemperatur : Indsætning 260 °C faldende til 220 °C

Bagetid : 18 – 20 min.

Andet : Efter liggetiden vendes dejen ud på et melet bord.

Baguetterne hakkes ud, vendes roligt rundt i melet og

Trækkes ud i passende længde.

Snittes med 5 skrå snit.

Category: Brød fra CSM