Rigtig-Mad.dk

Opskrifter, Mad og livretter for alle

Rigtig-Mad.dk - Opskrifter, Mad og livretter for alle

Basilikum & Parmesan Baguette

  • 1600 g Hvedemel
  •   200 g Gold Ciaguette
  •   200 g Parmesanost i terninger *
  •   150 g Durumhvede
  •     80 g Gær
  •     15 g Basilikum
  • 1000 g Vand ca.

* Parmesanosten tilsættes de sidste 2 min. af køretiden.

Dejtemperatur : 26 – 28°C

Æltetid : 4 min. langsomt.

: 6 min. hurtigt.

Liggetid : 20 min.

Dejvægt : 2700 g pr. bræk.

Rasketid : 40 min. i raskeskabet + 15 min. tørrask

Damp : Som normalt til rundstykker.

Ovntemperatur : Som normalt til rundstykker.

Bagetid : 18 – 20 min.

Andet : Efter liggetiden slåes bollerne, rulles aflange.

Snittes på langs inden indsætning i ovnen.

Category: Brød fra CSM