Rigtig-Mad.dk

Opskrifter, Mad og livretter for alle

Rigtig-Mad.dk - Opskrifter, Mad og livretter for alle

Aspargessuppe

INGREDIENSER

til 8 pers

  • 2 dåse asparges
  • 60 g smør
  • 6 spsk hvedemel
  • 0,75 liter hønsebouillon
  • 4 dl piskefløde
  • 1 tsk groft salt
  • hvid peber
  • evt muskat
  • 800 g kødboller, tøet

Man kan også bruge hvide mel boller men jeg syntes den smager bedst med kødboller

Hæld aspargessnitterne i en sigte – det er vigtigt at gemme vandet.

Smelt smørret, kom melet i og bag det sammen med aspargesvandet.

Tilsæt derefter bouillon og lad suppen koge igennem ca. 5 min. Hæld piskefløde i og varm suppen op til kogepunktet. Smag til med salt og peber – evt muskat.

Kom aspargessnitter og kødboller i til sidst og varm suppen ordentligt igennem.

Husk hvis i bruger mel boller må suppen ikke koge

Indsendt at Lotte buch